Ovesná kaše
06 října
Moje oblíbená snídanová klasika, ovesná kaše. Ovesná kaše je neskutečná rychlovka, je zdravá, můžete si ji předpřipravit už večer a ráno ji už jen ohřát.
Je taky však zdravá, nenáročná na suroviny a čas.
Suroviny:
mléko (používám rostlinné)
ovesné vločky
med, ořechy, ovoce, něco na ozdobení, to co máme rádi
Je taky však zdravá, nenáročná na suroviny a čas.
Suroviny:
mléko (používám rostlinné)
ovesné vločky
med, ořechy, ovoce, něco na ozdobení, to co máme rádi
Vločky necháme v mléce nabobtnat, nejlépe několik minut je dobrý a vhodný i hodinu, nejlépe přes noc. Ovesné vločky krásně nabobtnají a nemusí se dlouho vařit. Kaši mícháme dokud nedovršíme vhodné a námi oblíbené konzistence.
Ke konci přidáme do kaše skořici a med. Med nevaříme a nedáváme jej do kaše, když je úplně vařící, bylo by to zbytečné, pokud v medu chceme zachovat i zdravé složky.
0 komentářů